MIJN CRATIEVE HOBBY

mijn hobby is Scrapbooking en kaarten maken ,Lekker eten ,wandelen en van de natuur genieten en als het budget het toelaat lekker op reis gaan.



Blog Widget by LinkWithin

maandag 17 november 2008

opweg naar de kerstbeurs te Mechelen en dan....

ik was opweg naar de kerstbeurs te Mechelen toen ik buiten over een drempeltje stapte hoorde ik een knik in de vouw van mijn linker knie en zakte gewoon door mijn benen,een geluk dat mijn man naast me stond die mij opving anders hadden de gevolgen veel erger geweest.
ik ben direkt naar het ziekenhuis gegaan waar ze platen hebben genomen,maar daar was niets op te zien,ze hebben dan mijn hele been stevig ingewikkeld en een paar pijnstillers meegegeven, en zo moet ik het een paar dagen afwachten als er geen verbetering in komt moet ik onder de scan want het kan een gescheurde spier zijn of er is iets aan mijn kruisbanden,
normaal krijgt een voetballer zo iets, maar je ziet maar de ene dag ben je een grote Piet en de andere dag ben je niets.
Ik vond het heel erg jammer want ik had zo graag naar de beurs gegaan in Mechelen.
Dus ik zal nu wel eventjes uit de running zijn,maar hoop ook weer vlug van alles te kunnen doen,want als je niet meer lopen kunt dan mis je heel veel van je vrijheid,steeds op een ander aangewezen zijn is heel moeilijk voor mij,omdat ik erg zelfstandig ben,maar nu moet ik alles vragen aan mijn lieve man!

7 opmerkingen:

elke verschooten zei

Veel beterschap

elke

aleida zei

Beste Akkina,

Wat een mooie site heb je! Wat een pech met je knie, sterkte ermee! Op 10 november heb je een kaart gemaakt met de cricut. kun je laten weten met welke cartridge je de hartenvorm hebt gemaakt?
Dank je wel.
Aleida

marionnie zei

Hallo Akkina,
Wat een pech zeg, jeetje,
hopelijk valt de schade achteraf mee, en de tijd dat je moet rusten.
Heel veel beterschap,
groetjes uit Nederland
marion

Moppeke zei

Hey Akkina,

Dat is ook brutte pech seg. Je zal ook wel veel pijn hebben!!! Ik weet wat je meemaakt, ik heb 2 slechte knieen. Alles moeten vragen is zeker niet leuk, maar gelukkig heb je een lieve man he.
Ik hoop dat je snel weer beter bent, en dat je niet teveel pijn moet ondervinden. Mss kan je dan naar de kerstbeurs in Antwerpen gaan.
Je hebt wel een heel mooie site gemaakt!!!!

Veel beterschap
Rita (moppeke)

Happy Crafter zei

Hello Akkina, I dont know what you have done to your leg but i hope it gets better very quickly and is not too painful. I have just been looking around your awesome blog at all the fabulous and beautiful things on it. It is a very inspiring place and you should be very proud of it i have enjoyed every minute looking around even though i cannot read your language that has not spoiled one second of it :)
Hugs Val xxx

Debbie zei

Akkina - I cannot read your post but your photograph says it all...you poor thing? I really hope your leg gets better soon. :) :)

xxDebbiexx

Shirley zei

Ik hoop dat je been is beter en je hoeft niet nog meer problemen mee gehad.