MIJN CRATIEVE HOBBY

mijn hobby is Scrapbooking en kaarten maken ,Lekker eten ,wandelen en van de natuur genieten en als het budget het toelaat lekker op reis gaan.



Blog Widget by LinkWithin

zondag 25 december 2011

EINDELIJK WEER IN ZICHT

HALLO LIEVE EN TROUWE BLOGVRIENDINNEN,IK WAS ER EVEN TUSSENUIT OMDAT IK 14DAGEN ZONDER KOMPUTER HEB GEZETEN MAAR WERKT NU GELUKKIG WEER WAT EEN RAMP ZEG ALS JE ZOIETS MOET MISSEN TERWIJL ER ZOVEEL GEBEURD IS.ZOALS JULLIE KUNNEN ZIEN BEN IK OP 11/12/2011 OMA GEWORDEN VAN EEN GEZONDE JONGEN VAN 4KG355GRAM JA EEN MOOI GEWICHT HE EN WAT EEN SCHATJE OM OP TE VRETEN ZOALS JULLIE ZIEN
IK WENS IEDEREEN EEN HELE FIJNE EN GEZELLIGE KERST TOE


IK WIL JULLIE NOG EVEN LATEN ZIEN WAT IK ZOAL GEMAAKT HEB VOOR ONZE KLEINE SPRUIT
EEN MOOIE LUIERTAART ZELFGEMAAKTE BABYKAARTEN EN DOOSJES OM SUIKERBONEN IN TE DOEN IK HEB DIT MALLETJE ERVOOR GEKOCHT BIJ KREA TEA
IK KON HET JULLIE NIET EERDER TONEN TOT DE BABY GEBOREN WAS WAT JULLIE WEL ZULLEN BEGRIJPEN,JA EN EEN DAG VOOR DE GEBOORTE BEGAF MIJN KOMPUTER HET. JE KUNT WEL BEGRIJPEN DAT IK DIT VRSCHRIKKELIJK VOND
MAAR EIND GOED ALLES GOED











IK HOOP DAT JULLIE HEBBEN GENOTEN OM EVEN OP MIJN blog TE KIJKEN! Bedankt voor het langskomen Lieve groetjes Akkina

10 opmerkingen:

Marjanne zei

GEFELICITEERD!!! en wat een mooi ventje zeg! je luiertaart is prachtig en je kaartje en doosjes ook al zo leuk! Geniet er van en ook nog hele fijne kerstdagen!

jacinta's hobbyhoekje zei

gefeliciteerd
en wat een scheetje
hij weegt bijna net zo zwaar als die van mij woog (4kg410) en als je die nu ziet.... een lange dunne hahahahah
en die luiertaart
geweldig mooi zeg
geniet maar lekker

gr jacinta

Jacqueline (Sjakkie) zei

Gefeliciteerd met je kleinzoon Akkina, wat een schatje! En wat een prachtige creaties heb je voor hem gemaakt, super gaaf!
Ik wens je nog een fijne 2e kerstdag!
Liefs van Sjakkie

scraphobby zei

Hallo Akkina Gefeliciteerd met je kleinzoon,wat een scheetje zeg,geniet er maar lekker van,en wat een prachtige luiertaart heb je gemaakt,en je doosjes en kaart zijn ook super.nog een fijne tweede kerstdag.
gr Marian

Scrapcreaties Mirande zei

Hoi oma Akkina,
Allereerst van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige kleinzoon. Wat een schatje. Ik kan me goed voorstellen dat je enorm baalde van je computer. Heb je zo enorm je best gedaan om een mooie luiertaart te maken met hele leuke doosjes en dan kun je naast de geweldige foto's van je kleinzoon het ons niet eens laten zien. Maar goed ook al komt de post wat later, het is er niet minder mooi of leuk om.
Ik wens je nog een hele prettige tweede kerstdag. Geniet er lekker van.
Lieve kerstgroetjes Mirande

celia zei

Ook van mij een hele dikke proficiat! Je mag terecht fier zijn op deze knappe kleinzoon!
Ook op al je werkjes....super gedaan!!!!
Heel veel liefs,Celia.

Marleen zei

Proficiat, je hebt een pracht van een kleinzoontje. Daar zal je veel plezier aan beleven. Je hebt prachtige creaties gemaakt om hem te verwelkomen. Nog fijne feestdagen. Marleen Berneel

Corine van der Zee zei

Van harte gefeliciteerd met je kleinzoon! Wat een schatje zeg! Prachtige luiertaart, lief kaartje en doosje en wat fijn om te lezen dat je weer online bent. Geniet lekker van de kleine en bedankt voor de lieve wensen op mijn blog. Wens ook jou en de familie een goede jaarwisseling en gezond en creatief 2012!

Liefs Corine

Paula zei

Akkina, eerst hartelijk gefeliciteerd met je mooie kleinzoon, wat is het geweldig he zo'n klein hoopje mens in je armen.
Vervelend dat je computer het niet deed. Ik weet wat het is want ik heb iedere keer problemen daarom zet ik er ook zo weinig op.Ik baal daarvan, maar misschien gaat het nu beter. We blijven hopen.
Verder wens ik opa en oma een heel gelukkig en gezond nieuwjaar.
Tot volgend jaar liefs paula.

marijke zei

ohhhhhhh geweldig , oma geworden en wat een pracht van een kleinzoon heb je zeg en een flinkerd ook. ben blij dat je weer in beeld bent hoor we misten je prachtige creaties al