MIJN CRATIEVE HOBBY

mijn hobby is Scrapbooking en kaarten maken ,Lekker eten ,wandelen en van de natuur genieten en als het budget het toelaat lekker op reis gaan.Blog Widget by LinkWithin

woensdag 1 februari 2012

BOEK IN VOGELKOOI

HIER EEN BOEK GEMAAKT MET STANZEN VAN TIM HOLZ,IK HEB HET PAPIER ZELF GEDISTREST EN HIJ IS GEBONDEN MET KETTINGJES OOK WEER VAN TIM HOLZ
DE VOGELKOOI IS VAN ACTION EN IS EERST WIT GESPOTEN,EN DAARNA EEN BEETJE GEDISTREST,IK HEB OOK IN DE FOTO'S DE STANZEN GEBRUIKT WAT EEN HELE KLUS WAS WANT DE MENSEN DIE DE STANZEN KENNEN ZULLEN WETEN DAT ER TWEE VERSCHILLENDE SNIJMESJES OP STAAN
FOTO'S ZIJN GENOMEN IN HET MOOIE STADJE SAARBURG
IK HOOP DAT JULLIE HEBBEN GENOTEN OM EVEN OP MIJN blog TE KIJKEN! Bedankt voor het langskomen Lieve groetjes Akkina

9 opmerkingen:

celia zei

Schitterend!!!!!

Corine van der Zee zei

Wauw Akkina, wat een geweldig mooi project is dit geworden zeg! Het boekje ziet er schitterend uit, leuke foto's en prachtig afgewerkt. De kooi vind ik ook helemaal super, een waar kunstwerk!!!

Liefs Corine

Marleen zei

Heel mooi gemaakt en zeer moie foto's. Fotografie is ook wel een beetje mijn passie. Ik volg nu photoshop 2.

Mirande zei

Wauw Akkina,
Wat een prachtig project. Daar zitten heel wat uurtjes werk in maar het resultaat is echt schitterend. De vogelkooi alleen al is zoo ontzettend mooi en dan zit daar ook nog dat mooie fotoboek in. Super gemaakt hoor.
Ik ben dit jaar naar geen enkele workshop geweest bij Karin ter ere van het jubileum. Ik had helaas andere verplichtingen en ben erg druk om mijn werk. Volgend jaar misschien wel weer van de partij. Vind het wel erg jammer hoor.Zeker nu ik al die leuke foto's weer op de website van Karin heb zien staan.
Groetjes Mirande

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wow, dat is weer super mooi! Ik ben ook onder de indruk van die mooie vogelkooi, prachtig!
Groetjes van Sjakkie

maria's knutselplezier zei

Wat een prachtig werk Akkina, heel mooi fotoboek heb je gemaakt en de vogelkooi is ook schitterend, en hoe origineel het boek geplaatst in de vogelkooi, echt goed gedaan!!!

Groetjes

Maria

Paula zei

Akkina wat is dit weer allemaal PRACHTIG. Wat kun je dat goed die fotoboekjes!!!! Je zal er inmiddels ook wel heel wat hebben.
Fijne zondag liefs paula.

corrie zei

wauw wat mooi ik heb hem 3 keer bekeken zomooi vind ik het boek telkens zag ik weer iets anders erbij heel erg mooi gemaakt hoor het volgelkooitje is er super corrie
inmiddels heb ik vanaf 10 dec een kleindochter erbij
foto staat op mijn blog
groetjes corrie

Scraplijn zei

Wat een prachtig album heb je daar gemaakt zeg!!!! en ja, die stanzen van Tim zijn niet makkelijk om mee te werken, zeker die dubbele niet. De broodzakken heb ik bij Versteden gehaald, dat is een papierwinkel bij mij om de hoek. Je koopt ze jammergenoeg alleen per 100! Maar met witte van de Jumbo is het ook te doen hoor. die zijn wel wat kleiner.
Succes ermee!
groetjes,Marjolijn.

Oh ja wil je je woordcertificatie utzetten, dit is erg lastig reageren voortaan.!!