MIJN CRATIEVE HOBBY

mijn hobby is Scrapbooking en kaarten maken ,Lekker eten ,wandelen en van de natuur genieten en als het budget het toelaat lekker op reis gaan.Blog Widget by LinkWithin

vrijdag 19 juli 2013

DESIGNER IN YOU

IK HOOP DAT JULLIE HEBBEN GENOTEN OM EVEN OP MIJN blog TE KIJKEN! Bedankt voor het langskomen Lieve groetjes Akkina

4 opmerkingen:

Ingrid zei

Een prachtig album heb je gemaakt, een hele mooie papier lijn. Als je weer eens een workshop verzorgt, wil ik er weer graag bij zijn.
Groetjes Ingrid

Scrapcreaties Mirande zei

Hoi Akkina,

Ik vond je workshop superleuk! Ik kom de volgende keer weer hoor. Ook als ik ervoor naar
België moet reizen. Dat ik in een beginnersgroep zat vond ik niet heel erg hoor. Ik heb ondertussen alle randjes rustig kunnen inkten want dat hoort er voor mijn gevoel wel echt bij. Ik heb mijn album nog niet af omdat ik pas afgelopen dinsdag naar de prinsessendag op Paleis het Loo geweest ben. Daar heb ik heel veel leuke foto's gemaakt van mijn dochter als prinses. Deze foto's wil ik graag in jouw album verwerken. Inmiddels heb ik de foto's binnen en kan ik dus aan de slag. Maar wij hebben nu vakantie en we trekken er regelmatig met de kinderen op uit en dan komt er niet zoveel van scrappen terecht. Ook moet ik eerst nog enkele andere mini albums afmaken. Kortom weer tijd te weinig. Maar ik laat hem je echt wel zien hoor. Ik hoop dat ik dat binnenkort kan doen. Nogmaals bedankt voor de leuke en leerzame workshop met heel veel leuke techniekjes. Ik ga ze zeker vaker gebruiken. Ik hoop echt dat je vaker een workshop gaat geven.
Groetjes Mirande

Scrapcreaties Mirande zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Scrapcreaties Mirande zei

Hoi Akkina,
Nu vergeet ik je helemaal te vertellen hoe geweldig ik jouw album vind. Zo mooi met al die leuke details. Ik ga je foto's vast nog vaak bekijken als ik zo meteen mijn album ga scrappen. Gelukkig had ik je album zelf ook al vast gelegd met mijn telefoon en naar die foto's heb ik ook al vaak gekeken. Ook je winteralbum vind ik zo onwijs mooi. Die designer zit echt in jou!
Groetjes Mirande