MIJN CRATIEVE HOBBY

mijn hobby is Scrapbooking en kaarten maken ,Lekker eten ,wandelen en van de natuur genieten en als het budget het toelaat lekker op reis gaan.Blog Widget by LinkWithin

woensdag 11 april 2012

Een kaartje op verzoek

EEN KAARTJE OP VERZOEK ,hij is gemat op een witte kaart jammer dat dit niet te zien is op het blog,en hier onder is het inleg velletje van de kaart deze moet dus dubbel geplooit wordenIK HOOP DAT JULLIE HEBBEN GENOTEN OM EVEN OP MIJN blog TE KIJKEN! Bedankt voor het langskomen Lieve groetjes Akkina

7 opmerkingen:

Ingrid zei

Wat een mooi kaartje, ik heb zelf de stans ook gebruikt van de lord en de lady, ik vind het wel wat chique's hebben.
Groetjes Ingrid

Corine van der Zee zei

Mooi kaartje Akkina, super mooi papier en wat een geweldig mooie stans. Heb deze niet maar vind hem toch wel erg mooi zo.

Groetjes Corine

Patricia zei

Hoi Akkina, wat een ontzettend leuk kaartje heb je gemaakt. Ik heb deze stans nog in de handen gehad en op het laatst toch laten liggen...spijt!!!!
Je vroeg me naar het patroon van het jaarboek. Deze heb ik helaas niet. Ik heb deze nagemaakt van een voorbeeld die ik gezien heb. Ik heb 3 chipboard vlakken gesneden en deze beplakt. Vervolgens 2 harmonica's gemaakt van kraft en deze op 2 vlakken geplakt en daar de foto's tussen gedaan. Ik vind het een beetje moeilijk uitleggen zo, maar ik hoop dat je het een beetje begrijpt. Als je nog iets wil weten, dan hoor ik het wel.
Groetjes Patricia

carlies zei

heel prachtig kaartje

lieve groetjes carla

Marleen zei

Super super mooie kaart.
We zijn juist terug van een paar dagen Ardeche. Het was leuk hoor maar heel nat. Groetjes.

maria's knutselplezier zei

Mooie kaart Akkina, zeer stijlvol en juist voor een plechtige gelegeheid!!!

Groetjes
Maria

Mirande zei

Wat een prachtige kaart heb je weer gemaakt Akkina.
Groetjes Mirande